Oprostio se velikan

Ako neko nije skontao o kome se radi, to je Nikola Grbić. Sealed Jedan od najboljih, ne samo odbojkaša, već sportista koja je naša zemlja imala. Sve je počelo davne 1996 godine kada je osvojio bronzanu medalju na olimpijskim igrama u Atlanti. Zatim su sledile mnogobrojne medalje sa reprezentacijom i klubovim u kojima je igrao. Vrhunac karijere je doživeo na Olimpijskim igrama 2000 godine u Sidneju. Svetsko prvenstsvo koje je upravo zavrseno je poslednje takmičenje na kojem je nosio dres reprezentacije. I njegova velika želja je bila da se oprosti od dresa sa osvojenom medaljom i to mu je uspelo. Ne samo da je osvojio bronzanu medalju, već je proglašen za najboljeg tehničara Svetskog prvenstva. 

 Hvala ti Nikola, uživaj u penziji Sealed

Sjajna fudbalska reprezentacija

Ovih dana dosta se piše o poniženju koji su naši moćni orlovi ''poklonili'' naciji. Naravno da govorim o porazu fudbalske reprezentacije Srbije od Estonije, 1:3. Mi ne bi bili mi kad ne bi ušli u istoriju raznih reprezentacija tj. mi smo prva reprezentaciju koju si Estonci pobedili. Prisetimo se samo Azerbejdžana, koji isto tako ima sjajnu fudbalsku istoriju. Sve krem svetskog fudbala. Smile Ali ako je nešto jadnije od igre koju su prikazali naši igrači, jesu oprevdanja selektora, kao što su
: smetali su nam zvižduci sa tribina, trava je bila previska, duvao je jak vetar itd. A dan je pred utakmicu je pričao kako su igrači odlični i veliki profesionalci. Zar ne bi trebalo da budu psihički stabili u bilo kojim slovima igrali ako su tako veliki profesionalci. Kako god bilo za neki dan ćemo morati da se vadimo proti uvek nezgodnih Italijana, ma u kom sastavu igrali. Bas me zanima koji ce izgovore ovaj put iskoristiti?
Smile 

Čestitamo!

Ukoliko možete da pročitate ovaj članak, uspešno ste se registrovali na Blog.rs i možete početi sa blogovanjem.

«Prethodni   1 2