Utorak, Novembar 02, 2010

Okrećem novi list! :D

Mislim da je bilo dovoljno glupih tekstova vezanih za sportska dešavanja što kod nas u zemlji, što u inostranstvu. Od danas ću pisati o zdravom životu, odnosno o vežbanju i zdravoj ishrani.

 Prvo što bih uradio, jeste da bih zamolio sve ljude koje izuzetno mrzi da se pozabave samima sobom da pronađu snage i volje da poćnu da vežbaju. To je najvažniji korak, i to je ustvari  i najteže uraditi. Ne mora da to bude isključivo teretana, možete vežbati kod kuće ili otići na neku trim stazu.

Ali ja ću se više koncentrisati da pišem o teretani, jer već dosta dugo je posećujem i razumem se u tu tematiku. Jako je bitno da pored tegova...radite i kardio treninge tj. trčite po malo. Mnogo ljudi takođe zapostavlja noge, odnosno ne rade noge. A nisi ni svesni koliko su noge bitne za razvoj gornjeg dela tela, zato što potstiču povećano lučenje testosterona. 

Više o svemu ovome, o treninzima i ishrani u narednim postovima...

P.S

Pokušavam da provalim ishranu koju kristi  Ljuba Pantović-Subotić...ako ne znate ko je ona, potražite njene slike na googlu i sve će vam biti jasno. Do sledećeg puta pozz :D

http://www.x3mgym.com/sr/team.php

Odlicno [Odgovori]

Odlicno koleginice.Svaka cas...

Comment by milosepo4208 (11/08/2010 13:52)

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me